Amy Farha & Syafiq

Salam mon… ini entry dari pengantin yg kiut dan ensem Amy Farha dan Mr. Syafiq =)Selamat pengantin baru =) Dengan harapan production anak-anak yang kiut jugak lah ye hehehe… korang memang sporting n stedeh =D Thanx guys! Terima kasih juga kepada principal-principal photographer yg tag dengan aku pada hari reception tu hari ye, Mr. Art […]

Mona & Faizal @ Dewan Komuniti Tmn Ibu Kota

Salam , Akhirnya berjaya jugak la update sket blog nie setelah sekian lama menghadapi hari2 yg sukar..sorry banyak2 mona & faizal coz lewat sket nak up gambar ni..serius terseliuh mata sy ni nak pilih gambar2 korang nie..haha hopefully gambar2 ini dapat menghiburkan korang berdua.. 😉 Laskar 13 Principal Photographer Laskarchenta Pictures Members of The Photographers […]


Monthly Archives